Cursuri

Relația dintre copil și părinte este cea mai puternică relație care există și cea care stă la baza dezvoltării armonioase a copilului. Această relație are nevoie să fie hrănită, respectată și prețuită pentru ca membrii să se simtă văzuți, înteleși și apreciați. Plecând de la nevoile voastre și de la experiența de cabinet a Mironei, ținând cont de ultimele studii în domeniul psihologiei dezvoltării și a familiei, am creat cursurile Tzitzi-Poc care-și propun să vă provoace la teme de gândire, să vă ofere instrumente practice și să vă stimuleze să vă găsiți propria rețetă care funcționează pentru voi în creșterea celui mic.

Cursurile sunt înregistrate, sunt destinate părinților cu copii între 0 și 10 ani și sunt disponibile nelimitat odată achizitionate.

workshopuri

De la tantrumuri la tentația ecranelor, workshopurile pe care le susținem au la bază cele mai recente studii și cercetări din domeniu și sunt construite pe nevoile voastre astfel încât să vă fie un ghidaj spre a descoperi ce funcționează pentru voi în relația cu cel mic și mai ales cum să îl sustineți în dezvoltarea sa armonioasă.

Paragraph

Exemple de teme abordate în workshop-uri:
Heading
  • Adaptarea la grădiniță pentru părinții nou veniți
  • Tantrumul și crizele de furie
  • Conectarea cu copilul
  • Ce înseamnă să fiu un părinte suficient de bun pentru copilul meu
  • Cum pot să susțin dezvoltarea psiho-socială sănătoasă a copilului meu
  • Tentația ecranelor

Workshopurile pot fi susținute în grădinițe, companii, la evenimente publice și nu numai.

Paragraph

Suntem mereu deschiși colaborărilor, parteneriatelor și ideilor cu sens care ne provoacă creativitatea. Dacă vrei să ne cunoaștem, să lucrăm împreună sau doar să ne saluți, ne poți scrie pe

office@tzitzi-poc.ro