ateliere

Când am pornit atelierele*, ne-am imaginat un loc unde învățatul devine joacă de copii, cu activități super-distractive și construite pe nevoile actuale ale celor mici și ale părinților. Astfel, am îmbinat obiectivele din programa națională cu provocările din lumea reală. Susținem atelierele în școli, grădinițe, la zile de naștere, festivaluri, în parcuri, chiar la mare sau la munte. 

Paragraph

Poți găsi o parte din tematici aici, dar te încurajăm să ne scrii pentru mai multe detalii.

Paragraph

*Atelierele pot fi susținute de Tzitzi și Poc sau de o echipă întreagă de facilitatori, cu care colaborăm atunci când ne întâlnim chiar și cu sute de copii.

Paragraph

spectacole școli și grădinițe

Teatrul-serial Tzitzi-Poc este despre experiență, despre conectare și despre a ne împrieteni cu cele mai nesuferite emoții. Stai puțin, teatru-serial? Da! Venim o dată pe lună în grădiniță* cu cele 2 personaje, șoricelul Tzitzi și dinozaurul Poc, și punem în scenă situații provocatoare pe care cei mici le intalnesc zilnic.  Avem peste 20 de spectacole interactive și nu am avea spațiu suficient să îți povestim despre toate, dar iată 3 exemple:

  • Cel mai mare vis al copilăriei – Primul episod este unul plin de aventuri, în care cei mici descoperă cum s-au cunoscut Tzitzi și Poc. Este un spectacol despre ce înseamnă să-ți dorești ceva din tot sufletul, despre cum să depășim obstacolele, despre auto-disciplină, despre prietenie.
  • Bine ai venit la grădiniță – Primele zile la gradiniță sunt foarte importante, prioritatea fiind adaptarea celui mic la schimbare. Prima experiență a dinozaurului Poc la grădiniță ilustrează ce înseamnă să cunoaștem persoane noi dintr-un mediu necunoscut, cum să prindem curaj și cum ne poate ajuta empatia.
  • Frica e prieten bun – Un copil care se teme arată asta prin țipăt, plâns, agresivitate sau somatizare. Poate deveni un copil rebel sau excesiv de timid și de retras. Toate aceste comportamente nu sunt decât forme prin care copiii încearca să ne arate că simte neliniște, frică sau panică. Cum și ce este de făcut vom vedea în minunata poveste despre fricile dinozaurului Poc.

Pentru Săptămâna verde, am pregătit „Tzitzi-Poc și Tihna Naturii”. În cadrul acestui spectacol interactiv, alături de îndrăgitul șoricel Tzitzi și dinozaurul Poc, cei mici vor explora atât modalități de a contribui la protejarea naturii, cât și minunile pe care mediul înconjurător le oferă. O poveste plină de aventuri și descoperiri, acest spectacol evidențiază legătura noastră specială cu mediul înconjurător și încurajează conștientizarea și protejarea mediului prin intermediul educației emoționale și a teatrului.

Spectacolele durează între 30 și 45 de minute și sunt adaptate în funcție de vârsta copiilor. 

Paragraf

*Au loc în grădinițele din București și Ilfov.

Turneu

2019 a fost un an cu mii de copii și părinți pe care i-am întâlnit în cele 2 turnee, în 8 orașe din țară: Constanța, Galați, Iași, Craiova, Brașov, Sibiu, Alba Iulia. “Cel mai mare vis al copilăriei” a fost un spectacol despre dorințe mărețe și despre cum să depășim obstacolele, auto-disciplină, responsabilitate, înțelegerea și acceptarea diferențelor dintre noi, despre prietenia dintre Tzitzi și Poc.

Paragraph

Mai urmează și alte turnee? Noi așa ne dorim!

Paragraph

Suntem mereu deschiși colaborărilor, parteneriatelor și ideilor cu sens care ne provoacă creativitatea. Dacă vrei să ne cunoaștem, să lucrăm împreună sau doar să ne saluți, ne poți scrie pe

office@tzitzi-poc.ro