Întrebări frecvente

Spectacolele Tzitzi-Poc sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 3-8 ani.

Tzitzi-Poc este un program educațional complementar curriculei, ce contribuie la dezvoltarea vocabularului emoțional, cultivarea încrederii în sine, a empatiei și toleranței, prin joacă cu sens.

Toate spectacolele noastre sunt supervizate de Asociația Română de Psihodramă Clasică, având obiective clar definite: creșterea stimei de sine și a încrederii în propriile forțe, atingerea țelurilor, creșterea gradului de empatie, crearea tiparelor pozitive de gândire, stimularea curiozității, gestionarea fricii și a tuturor celorlalte emoții.

Vă invităm să cereți o ofertă, scriindu-ne la adresa de email office@tzitzi-poc.ro

Noi activăm în școli și grădinițe din București și Cluj. Atunci când inițiem un turneu, acesta va fi anunțat pe pagina de Facebook, alături de celelalte spectacole pe care le plănuim.

Da! În ultimii doi ani am creat noi prietenii la Festivalul Ideo Ideis.

Programul educațional are o durată de minim un an de zile. Recomandarea noastră este de un spectacol/lună.

Specacolele Tzitzi-Poc abordează provocările specifice vârstelor 3-8 ani, printre care se numără: a fi în contact cu propriile emoții și a le putea recunoaște, neîncrederea și nesiguranța, adaptarea la dificultăți, sentimentul de a fi diferit, compararea cu ceilalți.

Biletele se pot găsi pe site-ul nostru, la secțiunea BILETE, dar și pe www.eventbook.ro (căutând ,,tzitzi-poc” în bara de căutare, veți primi acces la toate evenimentele pentru care exită bilete de achiziționat).

Indiferent de orașul în care vă aflați, ne puteți trimite un email la office@tzitzi-poc.ro pentru a discuta mai multe detalii.

Da! Ne puteți găsi pe canalul Tzitzi-Poc (https://www.youtube.com/channel/UCckPj-oTATQanxmsRzsNKIQ)

Cu siguranță! Spectacolele noastre sunt inspirate din situațiile întâlnire de copii în viața de zi cu zi. Astfel, putem aborda situații concrete din grădinița dumneavoastră.

Încă mai ai întrebări?

Nu ezita să ne contactezi!