Campanii

#parentingfarastereotipuri

Paragraf

Cu toate că progresul în combaterea stereotipurilor de gen este evident, încă ne confruntăm cu percepții care afectează atât dezvoltarea armonioasă a copilului, cât și abordarea pe care noi ca părinți, ca adulți o avem în creșterea acestora. Pentru că e nevoie de educație continuă, ne-am alăturat campaniei de conștientizare Ariel #parentingfarastereotipuri .

Paragraf

Generații fără frică de dentist

tsitned ed ăcirfăif dăifParagraf

La invitația clinicii Dexellence, ne-am angajat să familiarizăm și să normalizăm vizitele la dentist pentru cei mici încă din primii ani de viață. În cadrul programului nostru lunar, invităm o grădiniță la clinică, oferind copiilor o experiență educativă și distractivă. Astfel, copiii descoperă din spectacolul de teatru „Tzitzi, Poc și dințișorul călător” cum își pierde dinozaurul Poc primul dinte, după care ei înșiși participă la un consult stomatologic. Programul a început în aprilie 2022 și continuă și în prezent.

Paragraf

evenimente tematice

Fie că vorbim de 1 iunie, Crăciun, Ziua Națională a României sau Sărbătoarea Curajului (noi am sărbătorit și asta), evenimentele pe care le creăm pentru companii și instituții publice sunt ghidate de valori pe care le considerăm vitale într-o societate armonioasă: respect, recunoștință, curaj, prietenie.

Paragraph

programe personalizate

Programele pe care le construim pornind de la valorile companiei sau având anumite tematici sunt printre preferatele noastre. De ce? Pentru că luăm joaca în serios și gândim împreună evenimente cu sens; pentru că punem reflectorul pe familie și concepem activități care stimulează imaginația și creativitatea copiilor și care oferă părinților resursele necesare în jocul cu aceștia; pentru că ne dorim ca toată lumea să aibă o experiență unică.

Printre programele noastre se numără:

The diversity & inclusion Lab

Un program intensiv ce se desfășoară pe perioada a două luni, care își propune să abordeze într-o manieră holistică dezvoltarea unui comportament incluziv al copiilor cu vârste între 3 și 10 ani prin: workshop-uri destinate părinților, ateliere pentru copii și întâlniri de lucru în familie.

Eu contez

Un program care își propune să exploreze o temă atât de esențială și-n acelasi timp complexă și profundă: feminitatea. Misiunea programului este creșterea nivelului de conștientizare al forței feminine pe care fiecare femeie o are și crearea unui cadru sigur de explorare a acesteia. Programul a fost gandit în sistem hibrid (întâlniri față în față & o bibliotecă de materiale online)

Suntem mereu deschiși colaborărilor, parteneriatelor și ideilor cu sens care ne provoacă creativitatea. Dacă vrei să ne cunoaștem, să lucrăm împreună sau doar să ne saluți, ne poți scrie pe

office@tzitzi-poc.ro