Echipa

Ce ne place să credem este că ne-am găsit unii pe alții ghidați după aceleași valori și misiune: aceea de a contribui la sănătatea socio-emoțională a copiilor folosind instrumentele și tehnicile pe care fiecare dintre noi le-a studiat și le-a aplicat în atâția ani de experiență. Prețuim sinceritatea și autenticitatea în cadrul echipei, iar asta ne face relațiile mai bogate atât în cadrul activității, cât și în afara ei.

Paragraf

Mirona Păun este psiholog clinician și psihoterapeut, autor de cărți pentru copii, creator de conținut, fondatorul programului de educație emoțională pentru copii și părinți Tzitzi-Poc, președintele Asociației Tzitzi-Poc.

Are experiență de 18 ani în lucrul cu copiii în domenii diverse, având perspective multiple asupra dezvoltării și evoluției copilului în toate sistemele sale: familial, social și educațional. 

Crede în potențialul creator al copiilor, în puterea jocului ca manieră de explorare a lumii interioare a copilăriei și ca limbaj și în forța poveștilor. Astfel, i-a creat pe Tzitzi și pe Poc și a dezvoltat în jurul lor un întreg ecosistem care are ca misiune să-i împrietenească pe copii și pe părinți cu emoțiile lor. 

Mihaela Țîmpău este co-fondator al programului Tzitzi-Poc, vice-președintele Asociației Tzitzi-Poc. Absolventă a Facultății de Farmacie Carol Davila, și-a dat seama că pasiunea pentru educație și iubirea față de copii o vor ajuta să ducă mai departe misiunea Tzitzi-Poc: aceea de a inspira copiii și părinții să se accepte, să se cunoască și să se conecteze prin Iubire, Respect și Blândețe. Astfel, în cei 6 ani de experiență s-a preocupat ca toți beneficiarii și colaboratorii Tzitzi-Poc – copii, părinți, grădinițe, companii sau instituții publice, să se apropie mai mult de ei înșiși și să prețuiască relațiile cu cei din jur.

Paragraf

În paralel, și-a dezvoltat abilitățile de comunicare în mediul online, lucrând de-a lungul timpului în proiecte precum ROSE (cel mai amplu proiect de educație al Ministerului Educației, susținut de Banca Mondială), Life Learning Education (programe de formare pentru profesori), Teatrul Vienez de copii.

Paragraf

program

Tzitzi-Poc este un program de educație socio-emoțională dedicat copiilor cu vârste între 3 și 10 ani și părinților acestora, care contribuie la dezvoltarea vocabularului emoțional, la cultivarea încrederii în sine, a empatiei și rezilienței folosind metode și instrumente diverse precum teatrul și tehnici creativ-expresive.

Credem în joaca cu sens și ne propunem să creăm un spațiu sigur în care atât copiii, cât și adulții din preajma acestora să exploreze minunata lume a emoțiilor. Întreg programul este supervizat psihologic, fiecare activitate fiind atent creată pentru nevoile și spre evoluția fiecărui participant.

misiune

Misiunea noastră este să inspirăm copiii și părinții să se cunoască pe ei înșiși, să se accepte și să se conecteze prin Iubire, Respect și Blândețe.

Colaborări

Fie că e vorba de grădinițe, de companii, de instituții sau de persoane fizice, fiecare relație pe care o construim cu cei cu care colaborăm are la bază același scop: acela de a-i împrieteni pe copii și pe părinți cu emoțiile lor. Ne mândrim cu fiecare colaborator pentru că munca pe care am făcut-o împreună ne-a adus mai aproape de obiectivele noastre, ne-a provocat, ne-a arătat perspective diverse, ne-a ajutat să învățăm și să ne dezvoltăm.