Webinarii

Echilibrul dintre carieră și viața de familie poate părea o artă, o adevărată provocare, atunci când suntem părinți. Destul de rapid poate încolți ideea că nu suntem părinți suficient de buni pentru copiii noștri.

Astfel, mulți dintre noi ajungem să simțim vină, pentru că suntem siguri că am putea mai bine.

Cu siguranță există o metodă secretă prin care să reușim să balansăm cerințele de la locul de muncă cu dorința de a petrece mai mult timp cu familia. Ei bine, secretul este acela de a ne lăsa să fim așa cum suntem – suficient de buni pentru aici și acum.

Vom aborda teme de actualitate pentru perioada prin care trecem și în care tensiunile din familie s-au accentuat și rolul de părinte pare să fie mai provocator decât l-am cunoscut vreodata.

Și pentru că Flexibilitatea este al doilea nume Tzitzi-Poc, îți stăm la dispoziție pentru brainstorming-uri ingenioase, în urma cărora vom construi împreună concepte care să se potrivească la fix nevoilor angajaților tăi.

Teme abordate:

– Reglarea și auto-reglarea emoțională în relația părinte-copil
– Cum să vorbim cu copiii despre sexualitate
– Nevoile esențiale ale copiilor și cum să le întâmpinăm
– Limitele și importanța lor în dezvoltarea copiilor și a relației dintre părinte-copil
– De ce se ajunge la tantrum?
– Joacă și creativitate acasă și la job.

Facilitator webinarii: Mirona Păun

Mirona Păun este psiholog clinician, psihoterapeut, fondatorul programului de educație emoțională Tzitzi-Poc și Președintele Asociației Clasa întâi.

Are experiență de 16 ani în lucrul cu copiii în domenii precum entertaining, educație și psihoterapie, având perspective multiple asupra dezvoltării și evoluției copilului în toate sistemele sale: familial, social și educațional.

Este gazda emisiunii de parenting “Generație pe interior” de la Radio Guerilla, unde o puteți asculta în fiecare miercuri de la ora 11:15.