Evenimente corporate

Te-ai întrebat vreodată când este un angajat, care are și rolul părintelui, fericit? Atunci când știe că copilul său este fericit. Atunci când compania investește în bună-starea familiei angajatului, investește în bună-starea tuturor angajaților săi.

Pandemia a determinat mulți angajatori să ia în considerare practica work-from-home. În acest context, 70% din părinții cu unul sau mai mulți copii sub 14 ani nu au un ajutor în însoțirea și suportul acestora.

Instabilitatea perioadei legată de cum se face educația, de cum îi menținem pe cei mici curioși, puternici și rezilienți este o reală provocare pentru angajații care au copii.

Astăzi, printre părinții care lucrează, o mare provocare se arată a fi echilibrul dintre viața de familie și viața profesională, mai ales când, în unele situații, cele două se întâmplă în același loc – acasă.

De ce noi?

Programul Tzitzi-Poc propune concepte care îmbrățișează și privesc nevoile esențiale ale copilului, ale părintelui, ale angajatului și ale întregii familii.

Pentru cei mici

Pentru cei mici, care participă nemăsurat la bunăstarea părinților am gândit concepte educativo-distracționale care valorizează, mai mult decât orice, prietenia și joaca cu sens:
Atelierele Știu-tot, unde învățatul devine joacă de copii când activitățile sunt super-distractive și construite pe nevoile actuale ale celor mici.

Pentru cei mari

Pentru angajații și părinții suficient de buni am construit:
webinarii cu sens, unde facilitatori din domeniul Parenting-ului și Psihologiei pun focusul pe nevoile părinților de astăzi și aduc informații de interes despre subiecte precum reglarea emoțională, nevoile esențiale ale celor mici sau despre limite și cum sunt ele benefice.

Iată ce putem realiza împreună:

– punem la cale și mai multe activități pe placul copiilor;
– căutăm parteneriatele potrivite;
– dezvoltăm conceptul pentru a se potrivi ca o mănușă pe nevoile companiei tale

 

Cere mai multe detalii la adresa de e-mail [email protected] !