Tzitzi și Poc sunt preferații tăi? Te invităm în magazinul online pentru a descoperi produse nemaipomenite cu cei doi!

Showing all 3 results

 • 30 lei
  Ho! Ho! Ho! Crăciunul se apropie cu pași repezi și înzăpeziți. La Polul Nord treaba merge ca pe roate, iar Moș Crăciun dă sfoară-n țară: Nu sunt niciodată prea mulți spiriduși! Dacă și tu îți dorești să faci parte din echipa care aduce bucurie copiilor de pe întreaga planetă în noaptea de Crăciun, alătură-te nouă! Înainte de a-i bucura pe ceilalți, să ne ocupăm de bucuria din sufletele noastre! Să descoperim ce ne facem să fim buni, iubitori, înțelegători – magici, într-un cuvânt, pentru că prin asta se definesc toți spiridușii!
  Ne vedem vineri, 11 decembrie, ora 18:00!
  Read more
 • 30 lei
  Vineri, 4 decembrie, ne dăm întâlnire la…PETRECEREA ÎN PIJAMALE, unde dăm viață pernelor și păturicilor, transformându-le în parteneri de dans super-haioși!
  Pe locuri, fiți gata, start distracție!
  Read more
 • 1,400 lei

  De când suntem pe planeta Pământ, nu am pierdut din ochi, urechi și gând misiunea de a-i împrieteni pe toți copiii cu emoțiile lor. Cum facem asta? Prin interacțiune continuă și multă joacă cu sens. Dar mai bine hai să afli! Fă-te comod pe canapea și dă PLAY unui spectacol unic, în direct, alături de Tzitzi și Poc, în care tu vei fi personajul central!

   

  După achiziția spectacolului, te vom contacta pentru a discuta mai departe toate detaliile

  *Pentru acest produs, selectează transportul gratuit.

  Add to cart