Tzitzi și Poc sunt preferații tăi? Te invităm în magazinul online pentru a descoperi produse nemaipomenite cu cei doi!

Showing all 4 results

 • 30 lei
  Se spune că franceza este limba iubirii. Dar oare care este limba distracției și a bună-stării? Ei bine, cine se distrează mai mult în perioada aceasta decât eflii năzdrăvani, spiridușii ghiduși și renii hazlii? Împreună învățăm un nou limbaj prin care putem exprima cele mai puternice emoții, cele mai mărețe dorințe și cele mai strălucitoare bucurii. Vino pregătit să descoperi un mod inedit prin care ne putem exprima, legând totodată prietenii veșnice.
  Ne vedem vineri, 18 decembrie, ora 18:00!
  Read more
 • 30 lei
  Ho! Ho! Ho! Crăciunul se apropie cu pași repezi și înzăpeziți. La Polul Nord treaba merge ca pe roate, iar Moș Crăciun dă sfoară-n țară: Nu sunt niciodată prea mulți spiriduși! Dacă și tu îți dorești să faci parte din echipa care aduce bucurie copiilor de pe întreaga planetă în noaptea de Crăciun, alătură-te nouă! Înainte de a-i bucura pe ceilalți, să ne ocupăm de bucuria din sufletele noastre! Să descoperim ce ne facem să fim buni, iubitori, înțelegători – magici, într-un cuvânt, pentru că prin asta se definesc toți spiridușii!
  Ne vedem vineri, 11 decembrie, ora 18:00!
  Read more
 • 30 lei
  Vineri, 4 decembrie, ne dăm întâlnire la…PETRECEREA ÎN PIJAMALE, unde dăm viață pernelor și păturicilor, transformându-le în parteneri de dans super-haioși!
  Pe locuri, fiți gata, start distracție!
  Read more
 • 1,400 lei

  De când suntem pe planeta Pământ, nu am pierdut din ochi, urechi și gând misiunea de a-i împrieteni pe toți copiii cu emoțiile lor. Cum facem asta? Prin interacțiune continuă și multă joacă cu sens. Dar mai bine hai să afli! Fă-te comod pe canapea și dă PLAY unui spectacol unic, în direct, alături de Tzitzi și Poc, în care tu vei fi personajul central!

   

  După achiziția spectacolului, te vom contacta pentru a discuta mai departe toate detaliile

  *Pentru acest produs, selectează transportul gratuit.

  Add to cart