Atelierele “Știu-tot”

Cei 16 ani de lucru intens cu cei mici ne-au invitat la studiu amănunțit despre copii și nevoile lor. Așadar, am creat special pentru ei Atelierele Știu-Tot, în care până și cel mai plictisitor subiect devine vedetă printre cei mici.

Chimie, matematică, dans, natură…pentru ei este o grozăvie să descopere atâtea mistere. Este copleșitor să ai abilitatea magică de a acumula o infinitate de informații atunci când ești mic. Mai ales când dezvoltarea emoțională merge mână-n mână cu cea cognitivă, cu dezvoltarea imaginației și a creativității. Și atunci o floare nu mai e doar o floare, ci o baghetă magică sau o coroniță pentru plete.

Noi știm că învățatul devine joacă de copii atunci cand activitățile sunt super-distractive și te îndeamnă să explorezi și să creezi.

Ne vedem LIVE, în online și pornim către o aventură cu sens, împreună!

Și pentru că Flexibilitatea este al doilea nume Tzitzi-Poc, îți stăm la dispoziție pentru brainstorming-uri ingenioase, în urma cărora vom construi împreună concepte noi de Ateliere Știu-tot, care să se potrivească la fix nevoilor celor mici.

Atelier Brățările prieteniei

Alege culorile preferate ale celui mai bun prieten și împletește-i cea mai plină-de-iubire-și-stare-de-bine brățară!

Atelier Zburătorii fantastici

Avioanele supersonice zboară mai repede decât viteza sunetului. Avioanele de hârtie cu ce viteză crezi că zboară? Un atelier super-distractiv despre avioane.

Atelier Matematică distractivă

Un prieten plus un alt prieten egal cu doi prieteni care se distrează învățând! Pentru că matematica este nelipsită din viața noastră, prin joaca cu sens vom înțelege folosul acestei științe atunci când suntem copii!

Atelier Explorează culturile lumii

Vom porni împreună într-o călătorie în jurul lumii de unde vom extrage cele mai frumoase învățături cu și despre unicitate și unitate.

Atelier Lumea Dinozaurilor

Dinozaurii fascinează de când lumea. Nu degeaba cei mici sunt captivați de aceste super-staruri mărețe. Le vom descoperi în cel mai preistoric atelier!