TZTZI-POC

Ati vazut vreodata doua animalute haioase, colorate si pline de viata? Transpuse din desene in realitate? Doua animalute care te fac sa razi cu gurita pana la urechi si cu genunchii pana la glezne? Asa sunt spectacolele Tzitzi-poc! Originale, pline de farmec, interactive si dansante.

TziTzi este soricelul visator care crede ca cu cat un vis este mai maret, cu atat ai mai mari sanse sa reusesti si sa ai mai mult noroc. Intr-o zi cu soare, la umbra unui copac, Tzitzi reflecta la ce isi doreste cel mai tare si si-a dat seama ca isi doreste sa salveze dinozaurii de la disparitie. Ambitios din fire, si-a construit singur masina timpului, calatorind cu 65 de milioane de ani in urma. Ajuns in era dinozaurilor, constata ca nu mai ramasese decat un singur ou. L-a luat acasa, l-a mangaiat, l-a lubit. Intr-o buna zi, oul a crapat si din el a iesit Poc, ce avea sa-i fie cel mai bun prieten.

Poc este un iubirozaur vioi si zburdalnic, atras de natura si foarte gurmand. Ii place sa se joace, sa danseze si sa manance multe fructe si legume. De fapt, culorea ii se trage de la fructele de albastrozaur pe care le adora cand era mic. Ii plac ghicitorile si are rezultate foarte bune la invatatura. In plus, este cel mai de nadejde prieten.

Cei doi pun la cale o multime de aventuri, in care se imprietenesc cu cei mai simpatici si ascultatori copilasi.