Întrebări despre sau pentru Tzitzi-Poc?

Îi găsești la adresa de e-mail office@tzitzi-poc.ro , la numarul de telefon 0735 536 805 sau pe canalele de social media.

 

Parteneri, educatori și profesori, părinți. Sunt oameni excepționali pe care-i întâlnim în călătoria noastră și cu care ne însoțim. Multă pasiune, provocări, dedicare și implicare, toate acestea pentru a avea un impact considerabil în educația emoțională a copiilor.

Future Makers

În competiția Future Makers din 2018, Tzitzi-Poc a fost aleasă ca fiind câștigătoare dintre atâtea echipe și idei minunate. Asta a fost o confirmare în plus că ceea ce facem are impact și ne-a oferit, pe lângă un boost financiar, un boost de energie și spor de muncă.  Este o bucurie să facem parte din comunitatea Future Makers. Ajutorul și sprijinul lor de până acum ne-a fost și ne este de mare folos.

Asociația Română de Psihodramă Clasică

Acordăm o deosebită importanță mesajelor pe care le transmitem. Astfel, ARPsiC supervizează toate materialele Tzitzi-Poc. Fie că este vorba de scenarii, materiale-suport pentru părinți sau profesori sau cărți de povești, ARPsiC se preocupă de calitatea acestora din punct de vedere psihologic.

Grădinițe și Școli

Grădinița Germană Fridolin

O grădiniță magică unde ne-am simțit excelent încă din prima zi. Copiii sunt mereu fericiți să ne vadă și ne întâmpină cu zâmbetul pe buze și îmbrățișări. Întrucât cei mici și-au exprimat dorința de a îi desena pe Tzitzi și Poc, ne-am convins că ideea cărții de colorat cu cele 2 personaje este fantastică.

Grădinița Just4Kids

Pe cei de la Grădinița și Școala Just4Kids îi știm deja de un an de zile și ne sunt tare dragi. A fost prima grădiniță cu care am început seria de întâlniri pentru promovarea teatruluiserial Tzitzi-Poc, astfel încât reprezintă un punct de plecare de care ne vom aminti mereu cu drag. Copiii au venit mereu cu răspunsuri creative în timpul pieselor, care ne-au și amuzat dar și surprins în același timp. 

Grădinița Licurici 

La grădinița Licurici am simțit că intrăm într-o lume nouă. La primul spectacol jucat acolo, în timp ce ne pregăteam să începem, copiii cântau voioși cântece și ne așteptau cu zâmbetul pe buze. Așteptăm cu nerăbdare să ne întoarcem la ei! 

Grădinița Sfântul Andrei 

Grădinița Sfântul Andrei a fost locul unde a pornit ideea de teatru-serial. Ne amintim și acum, era aprilie 2018.  Am întâlnit oameni care au aceleași valori ca și noi și care văd dezvoltarea emoțională a copiilor ca o necesitate în cadrul grădiniței. Jucăm lună de lună la ei și îi considerăm prieteni de nădejde.

Grădinița Prichindel 

De grădinița Prichindel ne leagă o amintire plăcută. În ziua în care am jucat episodul întâi, cei mici au fost invitați să participe la o provocare. Pentru a ajunge în sala de spectacol, trebuiau să treacă prin sala în care aveam recuzita. Împreună cu Mirona, au făcut un exercițiu de încredere: au închis cu toții ochii și au mers în șir indian prin cameră, ținându-se de mână, pentru a nu vedea ce le pregătim. Îi simțeam curioși de ce e în jur, dar în același timp antrenați în provocarea pe care o aveau în fața lor.

Implică-te și tu!

Dacă faci parte dintr-un ONG sau cunoşti companii, grădinițe, şcoli ori profesori dedicaţi, care au nevoie de instrumente în dezvoltarea capacităților emoționale ale copiilor, pune-ne în legătură.

Dacă echipa ta îşi doreşte să implementeze un proiect pentru copii, în care teatrul sau alte instrumente inovative de învăţare continuă şi învăţarea experienţială sunt relevante, contactează-ne.