Fa o donatie

Cu totii avem in casa carti sau haine care nu ne mai folosesc. Echipa Tzitzi-Poc se implica in activitatile comunitare si face bine in jurul sau. Incercam sa contribuim la dezvoltarea si confortul copiilor din casele de plasament si nu numai. Asadar, daca dai peste vreo hainuta pe care nu o mai porti sau ai citit deja toate cartile din biblioteca, nu le tine degeaba! Ajuta un copil!

Cel mic a crescut si jucariile cu care nu se mai joaca stau prafuite intr-o cutie? Adu-le la noi!

Sau daca vrei sa-ti schimbi aragazul sau masina de spalat, nu le arunca pe cele folosite! Impreuna putem gasi familii care au nevoie de ele.

Viitoare actiune caritabila

In curand...

Cum poti sa ajuti?


  • Doneaza carti sau manuale scolare;

  • Doneaza haine pe care nu le mai porti;

  • Doneaza electrocasnicele folosite;

  • Doneaza Jucarii.

Ultima actiune caritabila

Anul trecut, pe data de 17 octombrie, Parcul Lumea Copiilor a găzduit a cincea ediție a unuia dintre cele mai de amploare evenimente de solidaritate – „Un Milion de Stele“, un eveniment al familiei, al copiilor, al oamenilor cu suflet. În alte 45 de localități din țară în aceeași zi și la aceeași oră, oamenii, încurajați de celelalte organizații Caritas, s-au adunat în locurile publice și au aprins o candelă pentru persoanele vulnerabile, amintind astfel că există semeni de-ai noştri, persoane dezavantajate care au nevoie de sprijinul și compasiunea noastră.

 

Tzitzi si Poc au fost invitati sa intretina atmosfera. In ciuda ploii, cei mici insotiti de parinti si bunici s-au distrat de minune! A fost o petrecere pentru copii si adulti nemaipomenita! Am cantat, ne-am distrat!

Multumim Asociatiei Caritas pentru invitatie! Abia asteptam sa ne vedem si anul acesta!

tzitzipoc7

tzitzipoc6